top of page
IMG_37171.jpg
Εξόρμηση ευεξίας

στους Άγιους Ανάργυρους - Μηλιού

Νιώθεις ότι σε έχει φάει η ρουτίνα; Χρειάζεσαι διαφυγή για ενα διημεράκι; Ή μήπως θες να πας μια ρομαντική εκδρομή με το σύντροφό σου;

Σου έχω τη λύση!

Στο μικρό και γραφικό χωριό της Μηλιού υπάρχει ένα πανέμορφο θέρετρο το οποίο σου προσφέρει τόσο διαμονή όσο και μια μοναδική εμπειρία στα ιαματικά της λουτρά. Βρίσκεται στο κέντρο μιας καταπράσινης κοιλάδας και είναι περιτριγυρισμένο από εσπεριδοειδή και άλλα καρποφόρα δέντρα. Δεν είναι άλλο, παρά μόνο το “ Άγιοι Ανάργυροι spa resort “, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2009 και από τότε έχει γίνει ένας παραμυθένιος προορισμός για παρέες, οικογένειες και φυσικά ερωτευμένα ζευγαράκια.

Η δική μου εμπειρία ξεκίνησε ένα σαββατοκύριακο το Φεβρουάριο, όταν πήραμε την απόφαση με το σύντροφό μου να ξεφύγουμε λιγάκι από την καθημερινότητα και να χαρίσουμε στον εαυτό μας δυο ξέγνοιαστες μέρες. 

Η διαδρομή μέχρι το resort, αφού φτάσαμε στην Πάφο, ήταν πανέμορφη με πράσινες κοιλάδες και πολλά εσπεριδοειδή δέντρα. Φυσικά όταν καταφθάσαμε στο χώρο δεν απογοητευτήκαμε καθόλου με το θέαμα. Αντιθέτως το φρέσκο αεράκι , τα πουλιά που κελαηδούσαν και ο ήχος του τρεχούμενου νερού θα έλεγα ήταν μια πολύ θερμή υποδοχή. Και κάπως έτσι, βρεθήκαμε ανάμεσα σε προσεγμένα, πετρόχτιστα κτίρια και πολλά πυκνά πράσινα δέντρα. Μια πολλά υποσχόμενη εικόνα που δεν σε αφήνει παραπονεμένο.

IMG_3710.jpg
IMG_3705.jpg

Κατά τη διαμονή μας εκεί είχαμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε δίπλα στην εξωτερική πισίνα, να γευτούμε νόστιμο φαγητό και να χρησιμοποιήσουμε τις παροχές του σπα απολαμβάνοντας τα ιαματικά λουτρά.

anastasia clear 15.png

Αναστασία 

Τοποθεσία

1280px-Cyprus_districts_blank.png

Υστερόγραφο

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram

Τραγούδια για τη διαδρομή

Η εμπειρία μας στα σπα ήταν μοναδική για τα δεδομένα της Κύπρου. Η διαδρομή προς εκεί ήταν μέσω ενός εξωτερικού, καλυμένου μονοπατιού ανάμεσα στα δέντρα. Φτάνοντας στο κτίριο έπρεπε πρώτα να πάμε στη ρεσεπτιόν για να μας δώσουν τις πετσέτες και τα ντουλαπάκια ώστε να μπορέσουμε να φορέσουμε τα μαγιό μας. Εμείς είχαμε κλείσει δωμάτιο στο οποίο μαζί με τη διαμονή είχαμε δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε μια φορά τις πισίνες των λουτρών, τη σάουνα και να χαλαρώσουμε στο “δωμάτιο χαλάρωσης”. Η χρέωση για να πας δεύτερη φορά είναι 40 ευρώ το άτομο και επίσης τα πακέτα για μασάζ έχουν έξτρα χρέωση. Περάσαμε πολύ όμορφα εκεί, όμως το νερό ηταν πιο κρύο από ότι αναμέναμε, γεγονός που μας προβλημάτισε λιγάκι καθώς είναι ιαματικά λουτρά. Ξεκινήσαμε λοιπόν από τις πισίνες, που ουσιαστικά είναι μια, η οποία χωρίζεται σε μικρότερες, που η κάθε μια από αυτές έχει διαφορετικές παροχές. Μετά μεταφερθήκαμε στη σάουνα, αλλά έκανε πολλή ζέστη εκεί μέσα για τις δικές μας αντοχές, οπότε μετά για να δροσιστούμε ξαναμπήκαμε σε μια από τις πισίνες. Για το τέλος αφήσαμε το “δωμάτιο χαλάρωσης” στο οποίο απολαύσαμε τσάι λεβάντας και δεντρολίβανου και επίσης φάγαμε μερικά από τα φρέσκα, δικής τους παραγωγής φρούτα. Ένα ωραίο κλείσιμο σε μια όμορφη εμπειρία ευεξίας. 

Το βράδυ πήγαμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για να δοκιμάσουμε το φαγητό, υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.Για να είμαι ειλικρινείς όμως, το μενού που είχαν ετοιμάσει εκείνη τη βραδιά δεν μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα και δυστυχώς ο φωτισμός μέσα στο εστιατόριο δεν ήταν αρκετά ατμοσφαιρικός.

Αυτό φυσικά δεν μας πτόησε γιατί είχαμε τη συντροφιά ο ένας του άλλου και όπως συνηθίζω να λέω, με καλή παρέα περνάς όμορφα όπου και να βρίσκεσαι. 

Την επόμενη μέρα το πρωί, ξυπνήσαμε μετά από ένα βαθύ ύπνο και τρέξαμε να πάρουμε το πρωινό μας. Στο εστιατόριο μας ”περίμενε” ένα πλούσιο μπουφέ με φρούτα, γιαούρτι, μέλι, φρέσκες μαρμελάδες, κρουασάν, φρατζολάκια, αυγά και πολλά άλλα. Αφού τελειώσαμε το φαγητό μας, πήραμε τα καφεδακια μας και κάτσαμε έξω, δίπλα στην πισίνα όπου λιαστηκαμε για τα καλά σαν γατάκια που απολαμβάνουν τον ήλιο.

Φεύγοντας λοιπόν από το resort είχαμε ζωγραφισμένο στα χείλη μας ένα τεράστιο χαμόγελο και μια τρομερή αίσθηση χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Μπορεί να μην ήταν όλα στην εντέλεια, αλλά σίγουρα ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.


 

Αν σκοπεύεις να επισκεφθείς το resort, μην ντραπείς να μοιραστείς μαζί μας τη δική σου εμπειρία. Να περάσεις υπέροχα !!

https://www.aasparesort.com/index.cfm/id/107/lang/el (από εδώ μπορείς να κλείσεις τη διαμονή σου στο χώρο ή απλά να ρίξεις μια ματιά στις παροχές τους )

 

Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου την καλή σου διάθεση και ένα μπουκάλι κρασί.

Σου άρεσε;Σου άρεσε;
bottom of page